Skip to main content

Boligstyling

Professionel og personlig indretning

Sparring og idéer

Har du brug for nye øjne til indretning af dit hjem, fx enkelte rum i huset eller din terrasse, så kommer jeg gerne forbi og ser med friske øjne på dine udfordringer. Vi kan sammen tage en snak om dine ønsker og jeg kan komme med forslag til nye sammensætninger af fx farver eller møbler – eller blot alle dine nipsting. Jeg  arbejder altid udfra det eksisterende og tilføjer af og til lidt nye elementer.

Mine opgaver spænder bredt og er meget forskellige. Jeg løser også gerne opgaver i dit uderum, terrasser, udestuer eller lignende – jeg nyder at arbejde udenfor. Her er god plads og højt til loftet.

Styling og farver

Med farver kan jeg skabe stemning. Nogle gange er det de små detaljer, finurlige og tilpassede løsninger der kan gøre den store forskel i den samlede indretning. Jeg elsker at provokere lidt med farvesammensætningen. Det giver indretningen kant og gør den levende og spændende. God boligstyling handler også om personlighed, sammenhæng og om at føle sig hjemme og godt tilpas, i en bolig der byder dig velkommen og hvor der er tænkt over detaljer og funktioner.

Giv en indretningskonsulent i gave

Ønsker du at forære et konsulentbesøg med sparring, tips og gode idéer i gave, har du mulighed for at købe et gavekort på det beløb, der svarer til et 2 timers besøg af Stylet by Marlene Raun. Læs mere og bestil gavekortet her 

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg hos dig tager ca. 2 timer. Her får du ideer og sparring til indretning og evt. farvevalg. Det vil være en fordel, hvis du sender mig lidt billeder inden besøget. Så forbereder jeg mig og laver lidt research inden vores møde. Jeg har farvekort og inspirationsbilleder med, og inden jeg er kørt, skulle vi gerne have lagt en plan og besluttet, hvordan dit hjem skal forvandles.

Kontakt mig her

Ring mig op, send en mail eller en SMS.