Skip to main content

Indretning – private og erhverv

Indretning og styling skal ikke kun være lækkert. Det skal også fungere i praksis i en travl hverdag…

Det personlige hjem

Mangler du inspiration til, hvordan du skaber den perfekte indretning af din bolig? Måske er du flyttet i nyt hus eller trænger blot til forandring. Så hjælper jeg dig gerne med at få din personlige stil frem i dit hjem, samt med at skabe de bedste rammer for din hverdag og din livsstil.

Har du en udfordring, du har svært ved at løse eller har du bare svært ved at komme igang? Så kontakt mig for sparring og rådgivning.

Vidste du, at du kan bestille et gavekort til Stylet by Marlene Raun? 

Den indbydende og funktionelle arbejdsplads

Vil du skabe en indbydende og inspirerende arbejdsplads? Så bidrager jeg som indretningskonsulent gerne med idéer og sparring – og den praktiske del med indretning af både formelle og uformelle rum.

Jeg kommer med forslag til, hvordan I kan få skabt gode og funktionelle arbejdsstationer for medarbejderne. Samt indbydende lokaler, der kan danne rammerne om et godt arbejdsmiljø naturligvis krydret med lækre detaljer.

Jeg arbejder som indretningskonsulent både med at være idéudvikler og give inspiration. Jeg påtager mig også styringen af komplette løsninger. Her fungerer jeg som projektleder, og sørger for alt lige fra materialeindkøb, layout, styling og kontakt til håndværkere, leverandører mm.

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg hos dig tager ca. 2 timer. Her får du ideer og sparring til indretning og evt. farvevalg. Det vil være en fordel, hvis du sender mig lidt billeder inden besøget. Så forbereder jeg mig og laver lidt research inden vores møde. Jeg har farvekort og inspirationsbilleder med, og inden jeg er kørt, skulle vi gerne have lagt en plan og besluttet, hvordan dit hjem skal forvandles.

Kontakt mig her

Ring mig op, send en mail eller en SMS.