Skip to main content

Optimer din udlejning

Grundpakken

Book et rådgivningsbesøg med stylisten fra STYLET by Marlene Raun og kom godt fra start med din
udlejning.

Du får professionel sparring, konkrete råd og input til, hvordan du fremhæver din boligs personlighed og fulde potentiale, så den fremstår hyggelig, funktionel og indbydende. Sammen kan vi sikre, at det bliver DIN bolig, der bliver booket næste gang.

Stylingpakken

Hvis du vil have de bedste forudsætninger for en succesfuld udlejning…

Første besøg

  • Besigtigelse af boligen ude og inde.
  • Gennemgang af forventninger samt tidsplan.
  • Kort designforslag fra STYLET by Marlene Raun med inspiration, tanker og ideer.

Konkret handlingsplan
Her tager jeg udgangspunkt i de simple ting, som udlejer selv kan gøre. Skulle der være elementer, hvor der bør bruges professionelle håndværkere, er udlejer velkommen til selv at vælge en håndværker. STYLET by Marlene Raun er også gerne behjælpelig med at formidle en kontakt og har et stort netværk.

Andet besøg
Her arbejder jeg med at fremhæve alle boligens kvaliteter, gøre den lækker og indbydende.
Jeg arbejder meget med det eksisterende, sammensætter tingene på nye måder og tilføjer muligvis enkelte nye elementer. Jeg sørger for, at alle detaljer er på plads, og den helt rette stemning er fremhævet.

Vælg selv til og fra

Du kan naturligvis vælge til eller fra, således at løsningen er tilpasset din bolig og dine ønsker. Det er også muligt at få STYLET by Marlene Raun til at stå for hele projektet fra start til slut, uden at du behøver at gøre noget. Der laves altid en grundig forventningsafstemning, hvor pris, indhold og detaljer aftales.

Ring for en uforpligtende snak på telefon 4095 6065.

Priserne er inkl. moms og ekskl. eventuelle materialer.

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg hos dig tager ca. 2 timer. Her får du ideer og sparring til indretning og evt. farvevalg. Det vil være en fordel, hvis du sender mig lidt billeder inden besøget. Så forbereder jeg mig og laver lidt research inden vores møde. Jeg har farvekort og inspirationsbilleder med, og inden jeg er kørt, skulle vi gerne have lagt en plan og besluttet, hvordan dit hjem skal forvandles.

Kontakt mig her

Ring mig op, send en mail eller en SMS.