Skip to main content

Boost dit boligsalg

Grundpakken

Book et rådgivningsbesøg med stylisten fra STYLET by Marlene Raun og kom godt fra start med dit boligsalg.

Du får professionel sparring, konkrete råd og input til, hvordan du fremhæver din boligs styrker og fulde potentiale, så den står salgsklar og inspirerende. Så det bliver DIN bolig, potentielle købere booker en fremvisning på.

Stylingpakken

Hvis du vil have de bedste forudsætninger for et vellykket boligsalg…

Første besøg
Besigtigelse af ejendommen ude og inde – rum for rum. – Gennemgang af forventninger, boligens historie og tidsplan. – Kort designforslag fra STYLET by Marlene Raun med inspiration, tanker og ideer.

Konkret handlingsplan
Der tages udgangspunkt i de simple ting som sælger, selv kan gøre. Skulle der være elementer, hvor der bør bruges professionelle håndværkere, er sælger velkommen til selv at vælge en håndværker, STYLET by Marlene Raun er også gerne behjælpelig med at formidle en kontakt og har et stort netværk.

Andet besøg
Her styles boligen, inden den fotograferes til salgsopstillingen.*
STYLET by Marlene Raun er naturligvis tilstede under hele fotograferingen og sørger for, at alle detaljer er på plads så helhedsindtrykket optimeres og den helt rette stemning bliver fremhævet og fanget af fotografen.

* Fotografen bookes af ejendomsmægleren.

Individuelle løsninger

Du kan naturligvis vælge til eller fra, således at løsningen er tilpasset din bolig og dine ønsker. Det er også muligt at få STYLET by Marlene Raun til at stå for hele projektet fra start til slut, uden at du behøver at gøre noget. Der laves altid en grundig forventningsafstemning hvor pris, indhold og detaljer aftales.

Ring for en uforpligtende snak på telefon 4095 6065.

Priserne er inkl. moms og ekskl. eventuelle materialer.

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg hos dig tager ca. 2 timer. Her får du ideer og sparring til indretning og evt. farvevalg. Det vil være en fordel, hvis du sender mig lidt billeder inden besøget. Så forbereder jeg mig og laver lidt research inden vores møde. Jeg har farvekort og inspirationsbilleder med, og inden jeg er kørt, skulle vi gerne have lagt en plan og besluttet, hvordan dit hjem skal forvandles.

Kontakt mig her

Ring mig op, send en mail eller en SMS.