Skip to main content

Om Stylet by Marlene Raun

Jeg er uddannet dekoratør og har arbejdet professionelt med dekoration i 20 år

Stylet by Marlene Raun er en enkeltmandsvirksomhed, som jeg startede i 2019.

Som selvstændig stylist løser jeg et bredt spektrum af opgaver inden for faget, herunder indretning og styling af boliger, kontorfaciliter, butikker og meget mere.

Jeg tager udgangspunkt i eksisterende materialer, interiør og møbler, sammensætter tingene på nye måder samt tilføjer enkelte nye elementer. Jeg sørger for at alle detaljer er på plads, og den helt rette stemning er fremhævet.

Med farver kan jeg skabe stemning. Nogle gange er det de små detaljer, finurlige og tilpassede løsninger der kan gøre den store forskel i den samlede indretning. Jeg elsker at provokere lidt med farvesammensætningen. Det giver indretningen kant og gør den levende og spændende. God boligstyling handler også om personlighed, sammenhæng og om at føle sig hjemme og godt tilpas, i en bolig der byder dig velkommen og hvor der er tænkt over detaljer og funktioner.

Jeg servicerer både private og erhvervskunder, og ingen opgaver er for små. Jeg påtager mig gerne komplette projekter – alt fra valg af vægfarver til indkøb af interiør og møbler, kontakt med håndværkere, leverandører og slutter af med det perfekte touch af styling.

Jeg har en professionel tilgang til opgaverne, og bidrager altid med min egen professionelle holdning til, hvordan vi sammen kan skabe det bedste resultat for dig.

Book et konsulentbesøg

Et konsulentbesøg hos dig tager ca. 2 timer. Her får du ideer og sparring til indretning og evt. farvevalg. Det vil være en fordel, hvis du sender mig lidt billeder inden besøget. Så forbereder jeg mig og laver lidt research inden vores møde. Jeg har farvekort og inspirationsbilleder med, og inden jeg er kørt, skulle vi gerne have lagt en plan og besluttet, hvordan dit hjem skal forvandles.

Kontakt mig her

Ring mig op, send en mail eller en SMS.